Mărci înregistrate HappyDent Clinic

Home / Mărci înregistrate HappyDent Clinic

HappyDent – Family Clinic

Sub sloganul “Kids love us. Parents trust us!” am reorganizat serviciile clinicii HappyDent sub acest brand nou. Acum, la clinica stomatologica HappyDent beneficiați de servicii complete pentru întreaga familie.

HappyDent Clinic Junior

Denumirea de Happydent Clinic Junior a fost inspirată de folosirea în clinica noastră, pentru prima dată în Cluj și în România, a gazului protoxid de azot, supranumit si happyair sau gazul fericirii având în vedere efectele lui relaxante, ilariante.

Politica kids friendly a Happydent Clinic Junior este dedicată educării și formării copilului, astfel ca acesta să devină și să rămână un pacient adult echilibrat fără frică și anxietate de dentist.

Happy Dent Family

Întotdeauna tratamente minim sau non invazive pentru tine și familia ta! Prevenirea sau oprirea din evoluție a oricărei afecțiuni dentare sau gingivale este obiectivul nostru primordial și real, dar și garanția prevenției durerii dentare și a fricii de dentist. Află care sunt tehnicile moderne unice de control a durerii și fricii prin care HappyDent Family se remarcă în medicina stomatologică din România.